Hemstädning – en billig lyx 

Det handlar om det där livspusslet, hur svårt det är att få tiden och dagarna att räcka till för allt som ska göras. Varenda dag. Då är det inte alltid lätt att hitta tid för städning av hemmet. Det blir som det blir. Dammråttorna frodas under sängen och ugnen har varit renare även om man försöker hålla undan det värsta. När helgen kommer, eller när det blir så ostädat att det inte går längre så tar det många timmar och ofta mycket frustration att få allt sådär rent och snyggt som man egentligen vill ha det. Den tiden kan användas till något mycket roligare om du anlitar någon som kan hjälpa dig med hemstädningen. Det finns många företag som erbjuder detta och många erbjuder också en första provstädning till mycket attraktivt pris. Varför inte testa?  

Hemstädning som du vill ha den 

Jag har hört flera personer som säger att de måste städa själva först innan de vill öppna dörren för någon städfirma. Det finns en skämskudde någonstans, men det ska det inte behöva göra. Vi är alla människor, vi sköter våra jobb, våra barn, våra familjer och våra intressen. Låt de som jobbar med hemstädning jobba med sitt. De är proffs och sätter en ära i att få städa åt just dig. Det innebär ansvar och förtroende och om du hittar en lösning du gillar kan du se fram emot att ditt hem är välstädat när du vill att det ska vara välstädat. 

Veckostädning eller punktinsats 

Många som anlitar hemstädning väljer veckostädning. Då kommer samma person och städar ditt hem på den dag och tid ni kommit överens om medan du ägnar dig åt roligare saker. Det är så otroligt lyxigt att komma hem till ett skinande blankt hem då och då. Självklart kan du också välja att boka hemstädning för enstaka punktinsatser. Kanske putsa fönster när vårsolen tittar fram eller en rejäl storstädning inför någon högtidsdag. Det finns alla möjligheter att anpassa din hemstädning efter dina behov. Eftersom hemstädning räknas som hushållsnära tjänst kan du antagligen få så kallat RUT-avdrag, alltså skatterabatt på själva arbetskostnaden också vilket gör att det inte kostar särskilt mycket. 

Hemstädning med olika fokus 

Det finns många olika företag i den här branschen och de kan ha lite olika fokus. Några marknadsför sig som miljömedvetna och de använder bara klimatsmarta lösningar, andra har flexibilitet som konkurrensmedel och erbjuder snabb och enkel bokning online vilket är jättepraktiskt när behovet av hemstädning plötsligt uppstår akut. Åter andra satsar mest på långsiktiga relationer där man i möjligaste mån ser till att samma person kommer och städar hos dig varje gång.